Arts for Grabs!!

Hi!!!....

Selamat Hari Raya Aidilfitri to all Muslim readears...hopefully your Raya was a nice one! Cuti Raya pun satu minggu yang sangat best!...feels like Sunday for the whole week...yeah u know, bangun lambat, pegi jalan2...paling best sekali, spend time with my hubby and son...Seronok giller!!!

Since now it's back to reality, rasanya ada baiknya jika kita citer mana kita pegi and apa kita buat sepanjang minggu Raya ni...barulah tak rasa stress sangat kerja (macamla stress sangat keje)...

Sunday lepas pegi CM...yes, Central Market...setelah berzaman tak pegi....(like 11 years tak pegi)...barulah ku menjejak kan langkah ke sana bersama hubby n son...

Wah syok jugak sebab ada Art for Grabs! kat http://annexegallery.com/ best jugak coz banyak barang kawaii!!!...Actually my bro n sis went there first on Saturday so mereka pun mengkhabarkan kat I yang suka giller kat benda2 comey ni...

One of the exhibitors are the Dollhouse & Miniature Association of Malaysia (DMAOM) http://dmaom.blogspot.com/

Ni poster dia

Comel sangat!!!!......ada macam2...dia buat concept 'pasar malam', also a lot of other stuffs but I couldn't take pictures coz ramai sangat orang tengok kat booth dia...nak senang tengok je lah gambar2 ni from blogspot dia....


T-shirt line


Ni clothes rack..dia buat sendiri


Baby Room

Yang ni pulak gambar ambil sendiri....sorry la the quality not very good...pakai camera phone jer...


Miniature accessories

Actually you can buy kat toy store if nak buat collection sendiri...all the Japanese punya miniatures ada kat Isetan but diorang ni ada yang buat sendiri..cool huh?

As for me, I bought 2 items yang best...... biasalah as a fridge magnet ardent fan, mesti beli punya walaupun satu jer...i beli nih...


Pilih ni sebab office lama kat sini...hehhehe

and nih.....sebab i n pun peminat mug..hehe...macam ketinggalan jer kan?...



Untuk my dad/mom pun boleh gaks...

Hehe...nyesal pulak tak beli 1 miniature storage bag sebab mahal la harganya...looks like this....

Ni example jer...yang kat CM tu lagi cantik

RM30 for just a 2 inch size of a vintage miniature suitcase bag....orang tu kata dia buat sendiri..so I was like..'ye ke...mcm ni aku pun boleh buat....'..hehe yeah rite banyak jer kerja2 arts aku yang terbengkalai...my son baby album to start with...haishhhh...

All in all it was really fun, wish i had a decent camera to take nice pictures and post them here...takpelah, nanti bila-bila lah yer....ok taa!






2 scribz:

Iz said...

kiut giler.. camne la diorang buat benda kecik2 nih.. tak menggigil ke jari jemari? haha

Almiraz said...

Kalau orang ada Parkinson takleh la buat...hihi...

Related Posts with Thumbnails