Cerita Cuti Raya: Desserts at MOF

Haluuu....this entry is about my son's favourite food i.e. ice-cream or 'ekim' as he calls it....We went to MOF @ Pavillion for just desserts coz before that dah makan beraya at my aunty's house...

Sedap...ok la..harganya pun sedap la....macam makan berat padahal 'ekim' jer....tapi takpe, sebab activity bonding ni seronok walaupun just for ice-cream...kitorang first time pegi sana...so, tak expect apa2...just enjoy....


Ni lah kedai nya!!

Kitorang ordered macam-macam....adiq-qoo ordered ni...

Tak ingat nama dia apa tapi sedapla

My dad ordered nih....ada banyak fruits and topped with green sauce..sweet!

Macha Kurian RM15.50 tau...

Bawin ordered this Strawberry Imo. Excerp from the 'Little Tips On' paper....

'The Imo series is the marriage between hot and cold desserts. The best way to eat our Japanese Imo series is to spoon a bit of everything and then eat them together
'.....

Hmmm looks delicious to me. The taste: sedaaapppp!!!

This is Strawberry Imo

Cikdah ordered ni...sebab dia memang suka makan Mango..........

Lama giller nak habiskan ni coz banyak sangat

Yang ni pulak, my brother ordered for everyone...tapi rasanya tak sehebat yang kitorang makan kat Kampachi. Itu, memang ultimate Japanese food experience. Yang ini namanya kuih Mochi Jepun.

Something like Abekawa Mochi

My hubby was not so into ice-cream (except for ice-cream McDonalds) so he ordered a watermelon shake + ice blended....sedap jugak...


Shake shake it babeh!

Of course yang paling best sekali is what i ordered (bukan ice-cream pun)...it's waffles!...but here they call it 'Moffles' (MOF waffles)....best giller, lagi best dari donut-donuts yang ada...(ini pun just simply because I am a waffle freak!)


Mine is the one full with almonds!...memang best giller!!!

So, kalau you all nak makan ice-cream or desserts sahaja...sila lah ke MOF Japanese Sweets & Coffee, Level 1 kat Pavillion, KL (just sebelah Mercato Supermarket) and enjoy!!




2 scribz:

Iz said...

ministry of finance ke?

hahahaha

Almiraz said...

Hahahaha...Ministry of Food lorrr...

Related Posts with Thumbnails