Yellow Cab Pizza Co.

When you want great pizza – call a cab…..pelik kan tagline dia?…anyway, we managed to drop by to this yellow scooter pizza restaurant…in Kg. Baru and in Ampang…in one day….freak kan?…anyway, It was the second day of Chinese New Year in 2010, so the roads of KL were clear in the afternoon…best giler tak jem langsung, KL town was like un-inhabitant.

Yellow Cab Kg. Baru Yellow Cab Pizza in Kg. Baru

Sola Waiting for our order…..the Sola Raspberry Ice Tea is highly recommended

Yello Cab kitchen Intai dapur Yellow Cab jap…

We ordered New York’s Finest for lunch. It’s a combination of Italian beef sausage, chicken ham, beef pepperoni, beef bacon, ground beef, black olives, mushrooms, onions, red and green bell peppers, all in one pizza…syok giler…yang paling penting crust dia…it’s not as thick as Pizza Hut and not as thin as Domino’s thin crust…. it’s perfectly sized…muat-muat masuk mulut jer….Size pulak ada 10” (perfect for 2-3 persons), 14” (good for 4-6 persons) and 18” (huge!).

New York's Finest New York’s Finest

New York's Finest Focus kat Olives pulak…

Malam pulak we ordered New York’s Finest and 4 seasons….tergigit garlic pulak, sebijik besar pulak tu..erkkk…Tambah lagi we ordered Twice-baked Potato Halves…best jugak, not too heavy…and my sis ordered spaghetti and meatballs…ni menurut katanya tak sedap…very bland….tapi habis jugak lepas tu…

Potato skins Potato dia masyukkk…

Yang paling best scooter dia…heheheh….

yellow Cab Scooter Yellow Cab Scooter

yellow Cab scooters Scooters tak cukup satu…

Myra & Mir Ăśncle, kalau kitorang nak apply keje sini jadi penghibur tuk customers, boleh?

Definitely recommended for pizza lovers….something new….tapi satu jer…takde jual souvenir….ye lah, kata it’s from New York kan…patut ada la….macam Krispy Kreme kan ada special mug dia so Yellow Cab should also have souvenirs such magnets, badges or collector’s item pizza boxes ke for sale…just my personal opinion….heading there again if craving for pizzas….

2 scribz:

Iz said...

huge size tu memang huge gila ke? kalau pizzahut punya large size, cam kecikkk je.. dah la crust teball.. muak kat dalam mulut time kunyah.. i pernah lalu kat sini, sini tempat orang selalu buat u-turn kan? hehe

Almiraz said...

Size dia memang besar beb...crust dia pun sedap.....yg pizza hut tu memang tebal la kalau compare ngan nih...

Tempat ni memang jadi sasaran u-turn sbb dia near Dang Wangi LRT station...tapi pizza dia memang best!!!

Related Posts with Thumbnails