Makan at Kings Kebab and Es Teler, in Melbourne

Makan tu penting, tapi where to eat when you are in another land?…I always fall back to our local food and most importantly, it should be halal……baru lah tenang hati sikit…hehehe…..so, ada dua tempat yang best jugak kat sini….first is kebab kat Kings Kebab in Pascoe Vale Road…mmm…if you are not a fan, tak payah la makan sebab benda-benda macam ni sekali sekala boleh la kan…the second one is Es Teler in Swanston Street…..ramai yang makan kat situ mesti puji sup buntut (ox-tail soup) dia…kaw gitu…

Kings kebab Teringat zaman makan kebab masa kat UK dulu…(hehe)

Pelanggan Waiting for our order…

lamb kebab Lamb kebab

Iskandar Iskandar something…..can’t remember the exact name…

Es Teler In Es Teler, the menu is pasted on the walls

Sup Buntut Sup Buntut yang sangat kaw

Waiting for our order Waiting for our order

Es Teler is always crowded especially during lunch and dinner…tempat ni memang famous among Indonesians, Singaporeans and Malaysians. Jangan lupa singgah makan at Es Teler and Kings Kebab if you happen to be in Melbourne!

0 scribz:

Related Posts with Thumbnails