Soaking in Lumut

Dah lama giller tak update blog. Partly because I’m too lazy to open up my laptop (pemalas gile), partly because I was enjoying too much of blog hop (coz I feel I don’t write as good as other bloggers) and partly because takde activity sangat semenjak dua menjak nih.

Akhirnya, ada jugak citer kali ni. Pasal percutian di Lumut…dah berzaman tak pegi beach so memang looking forward eversince we planned it.

Sampai je Swiss Garden Golf Resort & Spa Damai Laut, bilik tak siap lagi ok..apparently the nite before full house so diorang berhempas pulas nak clear the room for next guests. We waited until 4 pm, tapi takpe, because we were so excited nak main pasir + air laut, tak kisahla squat dalam satu bilik je dulu…

posing for camera Posing for the camera

atuk n tokwan Atuk and tokwan chop kan tempat sambil kitorang gi main air

syok main pasir Buat sand castle

siram pokok Siram pokok…apakah?

isle of castlesDah jadi dah…isle of castles Amir!!

Dah main sampai petang then hujan pulak……so, cepat2 lari ke bilik, by the time our room was ready already. Ni lah room kita…rasa macam kat Krabi pulak…

Damai Laut room No carpets, you don’t need one if your hotel is next to the beach…

The next day, my son main kat swimming pool pulak…tapi dia ni penakut nak masuk dalam swimming pool tuh, setakat main tepi2 jer….alasan dia sebab air kolam tu penuh..hmmm..

swimming pool Poster boy

swimming pool2 Smile for the camera…

Next week pulak…PD…once it starts, it never stops…

2 scribz:

Iz said...

cantiknya castle amir :)

Almiraz said...

kitorang bertungkus lumus buat tuh...siap dgn ada oasis lagi kat tengah...hehehe

Related Posts with Thumbnails