About Hobbies

Semalam belikan my son a new empty book so that he can scribble, paste papers, colour and conteng-conteng.....(dia imagine dia macam 'Mister Maker') ....his art block dh macam belacan tak sanggup I nak ambik gambar tunjuk sini...so, pengakhirannya, I telah membuang art block tersebut.

Nilah, empty scrapbook Amir..siap ada nama lagi kat situ....I also bought him a new pair of scissors which is smaller tapi nampaknya dia masih nak guna gunting kitorang....tajam and pointed so agak scary bila dia guna, especially dia ni ada sikit clumsy jugakla...tapi, nilah hobi dia, apart from main masak-masak.

01072010576 [800x600] Beriya-iya naa…

As for me, actually I had a hobby (had, ok?)....it was actually working on my son's monthly milestones in an a scrap album...believe it or not, the album is still at Amir's 8th month...aaaahhhh malas gile taktau kenapa, padahal dulu ada alasan yang sangat valid iaitu keje audit yang tak menentu and kepenatan tak terhingga...sekarang??...plain malassss….....bila tengok balik my scraps, papers and momentos collection semalam, punyalah banyak... tapi..tapi...

Even my husband pun komen yang we all ni dah takde hobi...siang keje, malam penat...even nak tengok dvd pun kena tidur secukupnya di siang hari, baru boleh concentrate tengok dvd di malam hari...Weekend pulak jalan shopping complex.....mana hobi kita?....Hobi you all macamana pula?

I think I should start my scrap album back...soon...

0 scribz:

Related Posts with Thumbnails