Skip to main content

Projek bila lapar: Sandwich sardin

Something you should know about me, I am a sardine lover, dalam seminggu, mesti teringin nak makan sardin, be it as lauk (makan dengan nasik panas-panas) or simply just in sandwich or rolls or bread...memang yummy...

So, since balik keje petang-petang dah start lapar, I asked my little helper to prepare roti and butterknife...dia memang suka bab masak memasak ni so, no problem for him.

DSC_0001 [800x600] Tolong sapu butter

DSC_0003 [800x600] Sardin with shredded onions and chillies, ready the lemon for some zest…

DSC_0005 [800x600] Lepas masuk dalam sandwich maker, jadilah camni…

DSC_0004 [800x600] Eh eh…tiba-tiba dah letak Nutella pulak…siap comot kat mulut lagi…

Comments

Mohammad Alias said…
kalau u sardine lover.....i pulak giller nasi goreng....especially resepi ayah....
Almiraz said…
Tunggu post nasi goreng...heheheh....bila ayah nak buat nasi goreng tu?...I tak pernah rasa pun....