Kiddos Ride

My son’s favourite past time. Kadang-kadang weekend jer dia tiba-tiba nak pegi The Curve. Masa tu, dah pukul 2 petang ok. Hubby never liked to go shopping complexes petang-petang….susah nak carik parking katanya…so, bermacam-macam alasan lah kitorang bagi kat Amir, among them is The Curve dah nak tutup dah (note: time now is 12 noon)…Last-last kalau dia dah teringin sangat will go to the one in SACC.

Sampai orang tu pun dah kenal dengan Amir….(note: pictures ni masa kitorang pegi The Curve – on a work day). Happy giller Amir dapat naik motor kali nih, selaras dengan the t-shirt that he wore.

DSC_0007 [800x600] Pilihan kenderaan yang ada…..masyuk pegi hari keje…..takde orang…

DSC_0008 [800x600] Amir: And so I choose this one..

DSC_0009 [800x600] Amir: Off I go

DSC_0005 [800x600] RM3 for 5 minutes and RM5 for 10 minutes

Ni jugak tempat untuk memujuk Amir kalau dia tak dapat ikut we all pegi wedding/functions. My younger brother will bring him to the one in SACC. Lepas naik ni, dia jadi ok. Kesian pulak bila kena tinggal…..

0 scribz:

Related Posts with Thumbnails