Buka Puasa di Madam Kwan

Hari tu my hubby and I buka puasa di Madam Kwan….dia teringin nak makan nasi goreng Madam Kwan tu..hehe…lagipun, since I went to the Parenthood Expo kat Mid Valley tuh, alang-alang buka kat luar je lah…We ordered tak banyak food coz takut membazir la pulak kan…

DSC_0036 [800x600] Fried Dim Sum as appetiser…memang sedappp!!

DSC_0032 [800x600] Beef rendang as lauk sampingan

DSC_0038 [800x600] Nasi goreng share 2 orang…portion dia kan banyak….

DSC_0034 [800x600] Hubby peminat tegar teh tarik…I just ordered mango juice

DSC_0041 [800x600] Sago dia biasa jer…I prefer the one in Brisik, Jaya One…yang tu masyuk and sejukkk!!!

Tapi yang paling tak best, we ordered banana fritters with ice-cream tuh kan…tak sampai-sampai ok…last-last we cancelled je order tuh…dah la lama tak makan…dia buat hal camtu lak…anyways, both of us dah kenyang so tak kisah sangat lah labu…

0 scribz:

Related Posts with Thumbnails