Ikut Pa and Ma…

Haritu I bought this Pa & Ma magazine saja-saja baca pasal baby….and I came across this recipe…hmmm….best jugak kalau dapat main/makan ngan Amir ni…

True enough, Amir memang excited giller ngan project ni…tengoklah the mess and the cheeky face…

DSC_0002 [800x600] Siapkan bahan-bahan dulu…

DSC_0004 [800x600] Ikut resepi betul-betul..

DSC_0003 [800x600] Look at his cheeky face

DSC_0006 [800x600] Nah, lihatlah hasilnya…kitorang amend sikit bubuh goldflakes…baru crunchy…

Lepas dah buat penat-penat dengan mess semua…dia taknak makan pulak, sabar je tau….dia jilat-jilat chocolate sauce tu jer…hish…..I pulak yang ‘terpaksa’ makan….the next time for this activity would be quite some time… manis lah…..

0 scribz:

Related Posts with Thumbnails