Potong rambut di Kool Kutz Inc

This is not Amir’s first time potong rambut kat kedai…dah beberapa kali dah dia potong rambut kat kedai mamak ngan atuk and abah dia…kali ni saja-saja ibu dia nak bagi dia rasa potong rambut kat tempat best sikit…for keep sake memories jer…

The place was Kool Kutz Inc at Bangsar Village I. I came across the place when I was having lunch with my colleagues….tiba-tiba ternampak macam ada tempat duduk special for kids…the I thought..’hmmm bawak Amir potong rambut sini mesti dia suka…’

DSC_0019 [800x600] Kool Kutz Inc in Bangsar Village I

DSC_0010 [800x600] He straight away chose this car

DSC_0015 [800x600] Ok, chop chop

DSC_0016 [800x600] Lagi…

DSC_0017 [800x600] Potong kena betul-betul ni…

The damage was RM35…mahal tapi Amir was so happy and he was obedient the whole time and thenafter….this was the only time he can experience having his hair cut in a toy car…nanti dah besar takleh dah kan….so, sebagai ibu mithali…(hehe)…ibu telah membelanja pemotongan rambut di kedai tersebut…tapi sekali ni jelah ye…hehe…lepas ni abah bawak gi kedai mamak balik…

p/s: by the time entry ini ditulis, rambut nya baru je dipotong kat kedai mamak tadi…RM5 jer…

4 scribz:

Joanna Woon said...

I never knew they had that kind of special seats for kiddos! Last time, I was asked to sit on a wooden plank jer ..

Almiraz said...

Yeah, those were the days...I pun dulu duduk kat laman belakang dapur je...atas kerusi plastik kecik comey...

Iz Yahya said...

Jauh beza RM35 dengan RM5 kat kedai mamak hahaha..

Almiraz said...

haha..boleh gi kedai mamak 7 kali kan?...

Related Posts with Thumbnails