Walaupun tak dapat pegi Uniqlo…

Yes, finally Uniqlo entered the Malaysian market, the biggest flagship store in South East Asia pulak tu, mind you…..Sadly, I was not ‘well’ to join the crowd berebut-rebut nak grab baju/seluar murah-murah…kena berpantang dua bulan…so, my hubby lah pegi jalan sana jap cuci mata sebab kesian pulak kat dia 2 minggu lebih dok umah jer jaga I n baby besar n baby kecik…

Balik-balik..heeeeee……dapat baju best lah…but I think the price of my baju is not so cheap…but my hubby got a RM49.90 jeans….tu yang best tu…

07112010706 [800x600] Dapat jugak baju best..hehe

Some people say what is so special about Uniqlo nih…baju dia sama jer cam baju-baju kat kedai lain…as for me, I memang all-things-Japanese-fan so Uniqlo ni agak special..sama seperti Kinokuniya, Daiso, 100 yen shop (kedai yang hidup segan mati tak mahu dah kat Mesia nih) and Shojikiya. Now, I’m just waiting for my other favourite shops to enter our market; Muji and Takashimaya.

6 scribz:

Dlynna said...

Oleen dan jepun tidak dapat dipisahkan..hehehe!

Almiraz said...

Haha...dat is so true!

Iz Yahya said...

last weekend i pergi area tu with Jo and JM, still long queue ok!! taktau your husband beratur berapa jam nak dapat baju tu. Gila panjang barisan. Tak sanggup i nak beratur sama

Almiraz said...

My husband pegi ari sabtu...katanya panjang jugak queue tapi diorang kasi masuk ikut batch...my husband pegi ngan adik i yg kecik tu...diorang pegi kul 930 pagi...pastu dok dalam kedai tu sampai kul 3 ptg! adik i dok belek itu belek ini...tak sabar i nak pegi nanti...

Joanna Woon said...

I won't even queue for food .. and hence I could not understand why are people queuing for this?

Almiraz said...

Jo, kedai ni baru lagi kat Mesia...tak lama nanti takde org queue pun...hehe...biasalah, benda baru...

Related Posts with Thumbnails