Motherwear Nursing Clothes

Using HopShopGo, I managed to buy Motherwear nursing clothes, which are not available in Malaysia. I can tell you that shopping using hopshopgo ni can be addictive ok…..mana taknya, your goods memang sah akan sampai, bukannya macam if you buy direct through e-bay, barang tak sampai langsung!..Taktau mana perginya, ntah-ntah disonglap oleh sesiapa…nasib baik barang yang we all beli thru e-bay tu just RM60 jer…bukan ratus-ratus…

Bila you create account kat HopShopGo ni, you will also have a US address so that your goods will be shipped to that address before they are sent right to your doorstep in Malaysia. They will also promptly send an email update to you when they shipped the goods and when the goods reached port/focal warehouse.

So, after a few days from order, barang pun sampai..(gumbiranya hatiku…)

18112010725 [800x600]

I bought the two nursing wear (gambar baju biru and maroon nih…)…Memang puas hati…kualiti baju pun best…addicted nak shopping kat Motherwear lagi…actually banyak lagi USA online shops that do not ship to Malaysia can be added to HopShopGo ni…memang addictive la nak membeli jer…contohnya brand GAP kan, kat sini punyalah mahal satu helai baju dah RM200 lebih, tapi kalau beli kat HopShopGo ni alahai, murah jer…tambah lagi kalau ada sale….fuhhh…addictive la……macamana?..ada rasa nak shopping selain Jipaban tak?…hehe…

25043_1 Best giller baju nih…

25056_1 Yang ni murah sikit dari baju biru tuh

2 scribz:

Dlynna said...

Amboi2...dlm pantang pun bershopping sakan!Syoknya cutiiii...

Almiraz said...

Yay memang syok cuti!!!...tapi kejap je dh nak masuk keje dah nnti...

Related Posts with Thumbnails