Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2011

Teva Amir

Dulu (zaman dulu)….I memang tak suka selipar Teva sebab dia bulky. I suka sandals jer pastu bila Crocs keluar, suka Crocs jer…tapi sejak mengalami ‘kelicinan sewaktu pakai Crocs’, I dah tak minat ngan Crocs lagi dah….Now my new love: Teva sandals. Ok, ok …mesti ramai yang cakap; lah…apa yang special sangat pasal selipar ni??….Teva AmirWell, it’s cheaper than Crocs, durable, works well on wet lands and paling I suka, it’s super comfy…ibarat meletakkan kaki atas sofa lembut gitu…So sekarang I pun dah pandai pakai Teva especially sejak pregnant hari tuh…memandangkan kat sini takde selipar Teva for kids, we used HopShopGo belikan untuk Amir (sebab dia asyik pakai fake Crocs jer…kesian…)…So, dah complete dah sekarang ni…(oopss baby Amar takleh pakai selipar lagi…)Selipar sekeluargaGo to Teva.com for further cuci mata (if you fancy Teva)

Momiji Enamel keyring birthday present

My brother-in-law’s wife (my biras) loves Momiji so much. She has like tonnes of the Momiji dolls in her collection. Whatever the Momiji, you name it, she’s got it. Kak Mel, I know you have this too right?Momiji Party GirlSo for her birthday, I decided to give her a Momiji keyring as a present. Walaupun harga dia tak mahal, tapi sebab it’s a Momiji, I love it and I hope she loves it too….Momiji Birthday Girl Then sebab I ni cepat addicted dengan kawaii stuffs, I decided to grab the whole collection and give it to special ladies (friends/biras/sis-in-law) as their birthday presents… and keep one for myself…Momiji Lucky (p/s: Amir yang pilih ni tau…)Momiji Yee HaaMomiji Best FriendsYang ni pulak I punya….Momiji Happy BirthdayTunggu March birthday sapa pulak…hehe….

Jungle Gym experience

Last week I brought Amir to a birthday party at Jungle Gym in Bangsar Village II. Actually it was my friend’s son (Aqeel) celebrating his 4th birthday kat situ. Aqeel memang dah biasa pegi Jungle Gym that’s why my friend decided to organise his birthday party there.Memandangkan Amir tak pernah pegi Jungle Gym, I decided to bring him to the party for a me-and-Amir time. Sejak ada baby, agak kurang melayan Amir…sambil-sambil tu bolehla jumpa my friend ni sekali…Lepas menyusukan baby Amar, we terus gerak ke sana dalam pukul 3 petang. Then sampai-sampai makan dulu, baru boleh main…Amir tagged along and ikut jer…well behaved. He was delirious to see the play area. I pun suka tengok muka dia yang excited tu. Dah lama tak bawak dia gi main since we stopped Gymboree last year. Just see gelagat dia kat situ…Ready nak masuk…with tag and sticker nameSaja-saja…heee~~~Teruja nampak!Memang excited!Aqeel tak sabar nak potong kek dah…Cake cutting ceremonyAmir enjoying the cake…Uui…tak tengok orang…eg…

Mom’s Birthday Present

Finally the long-awaited birthday gift I kirim for my mom pun sampai….. Actually I like this handbag hanger…but most importantly my mom loves it!!!…I’m so glad…

El Fresco Italian Kitchen

Belum habis 60 days, daku telah menjejakkan kaki ke Empire Shopping Mall to enjoy some steak with my family. In addition, my Dr. brother just came back from Sahara desert so seronokla dah lama tak pegi makan beramai-ramai.My dad hantu steak. So we had wagyu steak in El Fresco Italian Kitchen ni. It’s basically macam Marche’ tapi steak dia fresh and sedap giller.Bila sampai, I was looking for the restaurant but tak jumpa-jumpa…..memangla tak jumpa, it’s not a restaurant but just an area in Jaya Grocer. We selected the beef and paid…and waited. Minutes later…Tengah tunggu steak sampaiWagyu steak, padahal letak salt and pepper jer…Close up-film taintedAlmost everyone ordered Wagyu striploin (marble score 7-8) and 1 Angus steak (marble score 6-7). Marbling, (the flecks of fat in the beef) determines the beef quality. The higher the marble score, the more tender the meat. Tengok tu, semua pinggan licin beb!Each Wagyu costs around RM80-RM100 so you can guess la how much was the bill. Nasib …