Jungle Gym experience

Last week I brought Amir to a birthday party at Jungle Gym in Bangsar Village II. Actually it was my friend’s son (Aqeel) celebrating his 4th birthday kat situ. Aqeel memang dah biasa pegi Jungle Gym that’s why my friend decided to organise his birthday party there.

Memandangkan Amir tak pernah pegi Jungle Gym, I decided to bring him to the party for a me-and-Amir time. Sejak ada baby, agak kurang melayan Amir…sambil-sambil tu bolehla jumpa my friend ni sekali…

Lepas menyusukan baby Amar, we terus gerak ke sana dalam pukul 3 petang. Then sampai-sampai makan dulu, baru boleh main…Amir tagged along and ikut jer…well behaved. He was delirious to see the play area. I pun suka tengok muka dia yang excited tu. Dah lama tak bawak dia gi main since we stopped Gymboree last year. Just see gelagat dia kat situ…

 DSC_0001-1 [800x600] Ready nak masuk…with tag and sticker name

DSC_0002 [800x600] Saja-saja…heee~~~

DSC_0004 [800x600] Teruja nampak!

DSC_0005 [800x600] Memang excited!

DSC_0021 [800x600] Aqeel tak sabar nak potong kek dah…

DSC_0024edited [800x600] Cake cutting ceremony

DSC_0026-2 [800x600] Amir enjoying the cake…

DSC_0027 [800x600] Uui…tak tengok orang…egg-less cake yang sangat sedap!!

Before balik, sempat lagi bergambar kat area tu…nice place for kids to play around…recommended…

DSC_0030 [800x600] Muka cam sedih je tu coz nak kena balik dah…

DSC_0032 [800x600] Menung apo tuh??

We went home at 5.30, itupun we were the first to go back. I can’t stay any longer coz breasts dah mula sakit so kena balik ASAP. Thanks Fatihin for the Jungle Gym experience!

2 scribz:

Iz said...

Egg-less cake? macam mana rasa dia oleen?

Almiraz said...

Rasa dia manis lebih skit dari biasa..tapi sedap la...i pun taktau camne org tu buat kek tak pakai telur...pandai kan?..

Related Posts with Thumbnails