Teva Amir

Dulu (zaman dulu)….I memang tak suka selipar Teva sebab dia bulky. I suka sandals jer pastu bila Crocs keluar, suka Crocs jer…tapi sejak mengalami ‘kelicinan sewaktu pakai Crocs’, I dah tak minat ngan Crocs lagi dah….Now my new love: Teva sandals. Ok, ok …mesti ramai yang cakap; lah…apa yang special sangat pasal selipar ni??….

17012011867 [800x600] Teva Amir

Well, it’s cheaper than Crocs, durable, works well on wet lands and paling I suka, it’s super comfy…ibarat meletakkan kaki atas sofa lembut gitu…

So sekarang I pun dah pandai pakai Teva especially sejak pregnant hari tuh…memandangkan kat sini takde selipar Teva for kids, we used HopShopGo belikan untuk Amir (sebab dia asyik pakai fake Crocs jer…kesian…)…So, dah complete dah sekarang ni…(oopss baby Amar takleh pakai selipar lagi…)

17012011868 [800x600] Selipar sekeluarga

Go to Teva.com for further cuci mata (if you fancy Teva)

4 scribz:

Kaki Sneakers said...

Salam.. saya ada guna servis HopShopGo.. saya nak tanya servis dorang ok x?? lagi 1 shipping cost time u beli slipper Teva tu berape ye?? tq =)

Almiraz said...

Kaki Sneakers:
Servis superb...kalau nak untung elok you beli banyak barang pasal delivery servis ikut berat...barang pulak sure sampai punya pasal ada tracking number and insurance...and setiap transaction dapat redeem point dalam bentuk USD...bole pakai for your next transaction...delivery kos untuk teva tu was USD32.53

najmi said...

beli barang guna hopshopgo tu sis beli dari satu vendor atau banyak2. takut sampai ke US address tu tak sama dan exceed 15 hari.. kena bayar fee pulak. ke mmg tak kisah bayar fee huhu

Almiraz said...

Najmi, In this case, I beli dari 1 vendor je; from Teva.com

Related Posts with Thumbnails