Gila Moscot

My hubby is Moscot crazy…..apart from gadgets, and vintage items, banyak lagilah dia minat…Haritu masa CNY sempat jugak dia gi Singapore memuaskan hatinya membeli Moscot….I tengok, oklah spec tu….sorry hubby, I tak pandai nak appreciate…

DSC_0124 [800x600] Lemtosh Moscot Originals

Harganya…well takde lah sampai ribu-riban…just that fashion macam ala-ala Rayban Wayfarer memang menjadi pujaannya!

Menurut En.suami, Moscot kepunyaannya adalah model Lemtosh Moscot Original...celebrities yang pakai specs ni antaranya Johnny Depp......for further details, you can click here

7 scribz:

azam stoned said...

berapa harga moscot ni? lama saye cari

Almiraz said...

azam: Jap, nak kena korek balik resit2 lama dia...will update u soon...

Almiraz said...

Harga masa tu RM791.

Anonymous said...

beli kek mano? KLCC ado tak..

Almiraz said...

Anon,

KLCC takdo (kot). Cer usha-usha...

Anonymous said...

Go cek, boundlezz sg wang, crossover sunway pyramid

Almiraz said...

Anon, Yes, been to both...now Isetan KLCC has but limited patterns...

Related Posts with Thumbnails