Hantaran tunang Tuwin

Ish lamanya tak update blog…gatal je tangan nak update tapi tak berkesempatan, ni baru ada masa skit…just nak share with you all gambar hantaran tunang my brother (yang Dr tu)….masa cuti CNY hari tu…Majlis pertunangannya telah diadakan di JB….kita tengok gambar je k…tema we all brown/gold while tema from the girl’s side was white/pink….alhamdulillah semuanya selamat…

DSC_0091 [800x600] Tepak sirih (pinjam my aunty punya) – letak cincin sekali

DSC_0089 [800x600] iPhone 4

DSC_0094 [800x600] Kain pasang untuk nikah

DSC_0097 [800x600] Kasut

DSC_0088 [800x600] Chocolates

DSC_0095 [800x600] Ferragamo perfume set

DSC_0090 [800x600] Ferragamo for men

DSC_0087 [800x600] Tempat cincin untuk lelaki (cincin dah amik)

DSC_0086 [800x600] iPhone 4

DSC_0093 [800x600] Kasut Tods

DSC_0099 [800x600] Chocolate Patchi

DSC_0096 [800x600] Kain baju melayu

DSC_0098 [800x600] Al-Quran

DSC_0092 [800x600] Songket untuk lelaki

I tak berkesempatan nak makan that nite sebab Amar dah lapar and ngantok…last-last biar dia gombeng then dia pun tertidur…

DSC_0100 [800x600] Amar tido

Tapi takpe, sebab dapat souvenir yang best…

DSC_0126 [800x600] Kain batik dalam balang

Congrats kepada adik ku…

DSC_0101 [800x600] Congrats!!!

4 scribz:

Coffee Mama said...

eh2, tema sama dgn hantaran kawin I dulu, for both side...Semua cantik2, congrats to ur brother and his lovely fiance!

Almiraz said...

Hehe...u pun kaler tu?...biasa lahkan...i dulu pun my hubby kasi kaler brown/gold... adik i ni baru tunang beb..nti kawin taktau i kaler apa pulak....

faraafiza cik said...

wow! cantiknya hantaran.. tempah dekat mane tu ye? yg bunga2 tu.. :)

Almiraz said...

faraafiza: My bro tempah kat JB la...I taktau kat sapa..

Related Posts with Thumbnails