Our bit to save the environment

This is our bit to save the environment.



Clockwise from left: Mine, Ira's, Emily's and Jo's

So no more 'tapau'ing. Except if its 'order-order'...oh yeah, ada sorang tu lupa bawak tupperware...



Ida

So, dah terjawablah persoalan yang ditanya oleh Izzy and Lina....hehehe

9 scribz:

Izzy said...

hahahahaha ini yang korang kecoh-kecohkan kat twitter? i ingatkan ada party lalu i rasa sedih sebab tak berada di sana haha.

Ira punya tupperware paling kecik? Diet ke? How come jo punya tupperware besar sangat??? hahaha

Ida kesorangan.. takde sape nak amik gambar dengan plastik dia hahahahaha

me said...

thehehee.. "try" nak diet dgn menipu diri membawe tapauware tecit..hahahha

enca said...

hahaha! tu lah,kalau ada party I pun turut sedih..huhu..Cool! go green

Coffee Mama said...

eh2..yg td tu I kay..silap login google acc

Mohammad Alias said...

U blogging via ur iphone ke?

Almiraz said...

Kawan2...hehehe...bagusla kita dh ada kesedaran kan..

Iz & lina: tau tak the next day i pulak terlupa bawak tupperware...siap kena heppp lagi ngan ida..

Darling: iyerrr i pakai ipone...tp kualiti gambar tak best sgt kan...

Izzy said...

Macam mana Alias tahu Pauleen blogging via iphone? hehe.

Coffee Mama said...

Ceciter sejarah nama Pauleen plak..hikhikhik

eco cars said...

nice blog. Thanks for sharing the information

Related Posts with Thumbnails