Skip to main content

Our bit to save the environment

This is our bit to save the environment.



Clockwise from left: Mine, Ira's, Emily's and Jo's

So no more 'tapau'ing. Except if its 'order-order'...oh yeah, ada sorang tu lupa bawak tupperware...



Ida

So, dah terjawablah persoalan yang ditanya oleh Izzy and Lina....hehehe

Comments

Izzy said…
hahahahaha ini yang korang kecoh-kecohkan kat twitter? i ingatkan ada party lalu i rasa sedih sebab tak berada di sana haha.

Ira punya tupperware paling kecik? Diet ke? How come jo punya tupperware besar sangat??? hahaha

Ida kesorangan.. takde sape nak amik gambar dengan plastik dia hahahahaha
me said…
thehehee.. "try" nak diet dgn menipu diri membawe tapauware tecit..hahahha
enca said…
hahaha! tu lah,kalau ada party I pun turut sedih..huhu..Cool! go green
Coffee Mama said…
eh2..yg td tu I kay..silap login google acc
Mohammad Alias said…
U blogging via ur iphone ke?
Almiraz said…
Kawan2...hehehe...bagusla kita dh ada kesedaran kan..

Iz & lina: tau tak the next day i pulak terlupa bawak tupperware...siap kena heppp lagi ngan ida..

Darling: iyerrr i pakai ipone...tp kualiti gambar tak best sgt kan...
Izzy said…
Macam mana Alias tahu Pauleen blogging via iphone? hehe.
Coffee Mama said…
Ceciter sejarah nama Pauleen plak..hikhikhik
eco cars said…
nice blog. Thanks for sharing the information