A Tutti Frutti affair

I've heard about Tutti Frutti and how delicious it is. And so, I heret hubby and kiddos pegi makan Tutti Frutti...the nearest at my MIL's is in Berjaya Times Square (BTS). Sedap!!….Lepas tu I heret hubby gi kat Sunway Pyramid pulak coz Amir has been on it eversince we had the first one in BTS.

IMG_0089 [800x600]

RM18 (253 grams, sekali makan) - Seriously, the picture does not do justice..it was way better looking..

Tapi mahal ok. Tak puas makan lak tu...so, sebab tak puas hati kerana mahal dan tak puas makan, I decided to make our own frozen yogurt. And so we went to the Cold Storage situated in lower ground floor and bought a tub of frozen yogurt (RM28.99) (ceh, konon nak buat sendiri la tu)...

IMG_0273 [800x600] Another ‘comot’ picture..

For the condiments, we bought a can of sliced peaches (RM3.79) and fruit cocktail (RM9.69) Hershey's Chocolate sauce (RM12.69) and chocolate rice (RM6.99).

IMG_0272 [800x600] RM62.15 (lebih dari 10 kali makan, heh)...is it worth it?

Nevertheless, I would still want to have another Tutti Frutti.....

3 scribz:

Iz said...

hahaha home-made tutti frutti wowww.. i nak buat jugaklah nanti. Kuantan takde :( by the way the frozen yogurt tu rasa sama dengan yg tutti frutti punya?

Mohammad Alias said...

I prefer home made punya pasal dibuat dengan penuh kasih sayang isteri....hehehe

Mommyyus said...

pernah sekali je beli mase jalan2 dekat IOI Mall sampai 30hinggit,tp sbb salah pilih flavour, xboleh nak habiskan...last2 tutup mata dan buang ke tong sampah. rase nak menjerit sakit ati pun ade... Sampai skrg xbeli2 lagi.

Related Posts with Thumbnails