Skip to main content

Barang bawah katil

Haha....sekarang dah mula cuti sekolah maka banyak lah kenduri kahwin akan berlangsung...kalau kenduri kawin yang kena pegi tu, biasanya I will just recycle barang bawah katil...

Hah?..Apa itu barang bawah katil?...ia adalah a collection of our wedding gifts (which are unopened and some are good stuffs, some are expensive yo!) but normally kalau ikut hukum 'first-in first-out', barang yang akan diberi adalah yang kureng disukai...(macam BUKAN hukum first in first out jer...) anyway, kalau kenduri kahwin kawan rapat, memang hadiah bukannya dari sini ok, this applies only for those yang tak rapat, yang tak kenal punya....heheh.......

mystery-gift Gambar Google jer

Kenapa bagi barang bawah katil? Ia adalah kerana pelbagai sebab. Sebab yang sangat selalu ialah, tak sempat nak beli hadiah or "eh, tiba-tiba ada wedding ker?"....ini memang mengundang untuk mengambil barang bawah katil.

Bagaimana meng-cover bahawa ia adalah barang bawah katil? Haha senang jer, beli lah wrapping paper yang sangat cantik pastu hias and deco kasi lawa-lawa pastu serahkan ke mak pengantin apabila tiba hari perkahwinan tersebut...(agak keji ke?)

Apakah kesan sosial atau kesan emosional apabila kita memberi barang bawah katil? Seriously, takde kesan. Sebab? Sebab kita tak kenal pengantin tuh. Ini just to get rid of the barang bawah katil and also sebagai courtesy bila menghadiri majlis perkahwinan orang yang tidak dikenali.

Apakah reflect mengenai diri anda apabila memberi barang bawah katil?.. Errmm, that I'm not a good person? That I'm so stingy beli barang untuk wedding pun tak boleh ker?...That I am unethical?.....Hmmm...I tak kisah pun sebenarnya, yang penting ada bagi something, I'm pretty sure barang yang kitorang dapat pun barang recycle, judging from the box condition and also ada tuh, siap tulis To and From ntah sapa2 memang tak kenal. So? Ada beran? Kasi barang recycle?

Comments

Iz said…
Barang bawah katil confirm tak pernah guna lagi. Lain la kalau bungkus pinggan mangkuk dari dapur pastu bagi hadiah. hahahaha..

i dapat hadiah recycle juga ke? kah kah kah
Almiraz said…
Izzy: U punya special...underground bawah katil lagi...muhahahhaah....but really, I'm excited to give it to you...and I really hope u love it....jumpa weekend ni....
Coffee Mama said…
Eh2..nape u tak approve comment i? (hehehe..padahal dah tau yg u terdelete, saje je..:-P)

Popular posts from this blog

Jelly Bunny in KLCC

A hybrid of Jelly Beans and Hunny Bunny…..Hehehe..I’m just joking…Attention shoe lovers! Jelly Bunny is a new shoe shop in town yawl! Situated just beside Tong Pak Fu on the Concourse floor (opposite Uniqlo, walk from Isetan towards Candylicious) I reckon this would be the new craze….(will it make the pitch again?? A blast in the past, from the 80s??)…we’ll see….Jelly Bunny KLCCAt first I thought the shoes are made of real ‘jelly’. They smell exactly like jelly beans ok. Sniffing them just confirmed to my hypothesis….hihi….Silly me, I was too excited about the jelly thing and told my friends that the shoes are made of jelly…..my friends sniffed my shoes too…(sorry gals). In actual fact, the shoes are made of jelly rubber and it’s from Thailand. It is purportedly to be soft and flexible and will not cause blisters.Let’s see what they have in store:Jelly Bunny Olga BowJelly Bunny BrunaJelly Bunny LiviaTop and middle: Teresa, Bottom: DanielaJelly Bunny IsabelaLarissa and BrunaJelly Bunny…

Pengalaman bersalin kali kedua di DEMC

If you read my post about Pengalaman Bersalin di DEMC, you would know that this is my second post about giving birth in DEMC, cuma kali ni special sikit hehehe…. Actually, when I was already 40 weeks, we booked an executive room, read about My Third Pregnancy……kira dah prepare semualah…On my due date, Dr. Norleen said come back on Monday to be induced. My Dr., as usual was so calm and softspoken…I really love her…the best gynae ever lah…don’t know how to describe how much I love her… dia rileks je, cakap enjoy the weekend dulu…go have a treat. So, apa lagi, husband treated me with food lah…heheheh…pegi jalan-jalan carik makan…So on the 5th of May, I was induced sebab kira dah overdue by 3 days…..Dr. pesan have a good breakfast and come…and so I did…I was induced at 9.30 am and gave birth at noon…agak cepat…maybe sebab kandungan dah ‘ripe’ sangat kan…sakit beranak, jangan cakap la….memang sakit gile…kira satu achievement la (for me la)…..and so, hadirlah seorang baby girl dalam hidup k…

Joe’s 47500 Barbershop and Kitchen

Yo yo wazzup yaw'll?...How's your week?...Hehehe...Last Saturday we went to Joe's 47500 Barbershop to get a haircut...errr..for my guys...ie. Amir and my husband....(Amar is still small, plus he can't sit still so he just tagged along).Joe’s 47500 Barbershop SS 15 SubangJoe’s Barbershop business hoursJoe’s Barber – Prices for Cut and Shave Joe’s Easy RiderVintage radio at Joe’s BarbershopAnother vintage radio at Joe’s BarbershopWe reached there about 1 o-clock and it was good that there were not many patrons yet. We headed straight to the Kitchen to fill up before having our hair cut. I won't be having a haircut, so I was busy taking pictures here and there. We ordered Pepperoni pizza and Joe's Chilli Dog. For drinks, we ordered ice lemon tea, soya bean and I ordered iced latte...(wondered why I ordered this coz i don't drink coffee)...anyway, nasib baik sedap iced latte tu. Joe’s Pepperoni Pizza RM19Joe’s Kitchen MenuJoe’s Chilli DogAmar approves the pizza…