Wordless Wednesday v.one

Muahahahahahahahahahah

IMG_0328

IMG_0327

IMG_0326

8 scribz:

Mohammad Alias said...

lapar sungguh Amar...sampai sanggup nak makan jaring play cot dia...hehehe

Mahira Mazlan said...

tak baik taw.. shian bedebopp.. tp gambar yg kast tu mmg tak tahan nak nengok.. sian..hehehhee. me penah letak kiddo dlm bakul baju... sbb dok merayap masa me nak sidai kain.

Almiraz said...

Hehe...I guarantee no pain was inflicted to anyone during the taking of the shots...hehehe..dia suka keluarkan lidah nk rasa jer...tgh dalam phase memasukkan benda dalam mulut....

Letak kiddo dalam bakul baju ok lagi kot...adik2 I dulu my aunty letak dlm washing machine (ofkos tak 'on' la...)sebab nk sidai baju gaks...

Almiraz said...

Alias: Amar mmg sentiasa laparq ja...suka nyam nyam...

Coffee Mama said...

Alololo...comeynyer dak amar niie..dia geram la tu ibu letak dalam bakul..hehehe

Almiraz said...

Except that its not bakul, its playpen tapi still nk melolololo kat jaring playpen tuh..heheeh

Iz said...

kesian Amar, mama tak bagi makan yer? hahahaha

Almiraz said...

Iz: hahahha...walaupun dah makan, tetap nk julur lidah lagi bila tengok orang makan....tagline dia "saya suka makan".....heeeee

Related Posts with Thumbnails