Adiq-qoo dah kahwin: Part 3 (The wedding)

The wedding was done in Dewan Bistari, Ayer Keroh, Melaka. My brother looks so dashing with Mahani being soooo pretty……(sorry gambar yang ni je ada, my hubby tak bertugas malam tu…)

DSC_0200

Overall, the wedding buffet was yummy and the guest of honour for the day was Yang Di-Pertua Negeri Melaka (coz Mahani’s dad works with him).

Told ya we did something the night before kan?…it was…a-carnival-like-night-out. Tengok je lah…

DSC_0184

DSC_0182

DSC_0178

Amir happy giler coz this was his first time gi fun fair…I remember my dad selalu bawak kitorang adik-beradik gi fun fair kat Seksyen 15 dulu masa kitorang sekolah…memang best!!!…those days…

1 scribz:

Mohammad Alias said...

amir suka giller kat fun fair tu sampai tak nak balik...dia paling suka main bumper car...

Related Posts with Thumbnails