Butik Mum Dreams

Akhirnya dapat jugak pegi Butik Mum Dreams. We went to the one in Shah Alam (pasal dekat ngan rumah)….Ada banyak baby products here, plus maternity and nursing wear. Takyah gi jejauh or sesapa yang biasa beli online tu boleh je berkunjung ke sini…

My baby pun dah besar, so we all just jenjalan sesaje…takde nak beli apa2 pun…You will be spoilt with choices sebab ada banyak range of products here….Meh kita tengok dalam kedai ada apa…

IMG_0893 Kids’ and baby stuffs

IMG_0892 Lets go further in

IMG_0889 Nursing needs

IMG_0891 Maternity and nursing clothes…baju kurung nursing pun ada

Jalan punya jalan lepas tu tetiba kitorang berkenan kat luggage bag Cars..eh eh…ni investment ni, kalau Amir dah besar takleh pakai, Amar boleh je guna…kena jaga bebaik….hehehheheh…(ada orang tu senyum je on the way balik rumah)…Nak guna gi Johor katanya….

McQCars Luggage Bag

 

9 scribz:

Mohammad Alias said...

Amir tak sabar nak pakai beg baju baru dia tu....hehehe

Lina Chan said...

cute je beg baju tu. semalam saya pegi jugak mum dreams kat bangi. tapi tengah usha baju maternity. rasa segan pulak pegi keje pakai baju kurung tapi perut dah membeso. :)

Almiraz said...

Alias: Memang...kalau boleh nak berkepit ngan beg tu

Lina: Actually pada I, cute tau kalau bump u kecik lagi pastu pakai baju kurung, tapi bila perut dah besar....it's better pakai baju maternity..tapi sekarang ni kan dah ada banyak caftan2 yg lawa2...kalau gi kenduri kendara cantik je ibu mengandung pakai caftan...heheh.btw, what's your blog link?

ct said...

butik mum dreams kt mane ek?

Almiraz said...

ct: Kat Shah Alam Sek 20

zackerynn said...

mcm mana dgn price dia ?

Almiraz said...

zac, prices tak semahal branded maternity clothes macam 9 Months ...oklah harga dia...

Anonymous said...

Nak g tp segan..tkt harga mahal..hehe

Almiraz said...

Anon: Kalu segan tak dapek den nak nolong...heheh

Related Posts with Thumbnails