Dinner in Kokopelli Traveller’s Bistro

We had a wholesome dinner last week courtesy of my little brother who successfully got a new job. Coincidently pulak Mother’s Day, nak kata celebrate, kitorang tak celebrate pun sebab Haram kan….heheh…anyway, yang overnya sebab nak makan free…heheheh….so we went to Kokopelli Traveller’s Bistro in PJ.

DSC_0043 Kokopelli cupcake table number stand

traffic lite and iced chocolate-horz Left: Traffic RM9.90 (A combination of fresh apple and orange juice) Right: Iced chocolate with whipped cream RM8.90

fly me to the moon-horz Left: Fly me to the moon RM8.90 Right: Watermelon juice RM7.90

IMG_2001 Teh Tarik RM3.90 and Sole Arte Mineral Water RM12 per bottle

DSC_0060 Classic Mushroom Soup RM12.90 (mushroom soup in chicken and beef broth)

Mushroom soup is quite soupy, not so thick like the one I had in The Loaf (read about Lunch at The Loaf, Pavilion KL) but the Focaccia toast is awesome!…Lembut dan sedap giler….

DSC_0072 Ni peminat soup – tengok je lah sampai hirup-hirup

DSC_0058 Focaccia Garlic Toast RM5.90

DSC_0066 Pan fried Salmon with Lemon Butter RM34.90 (sedap!)

DSC_0067 Pasta Gambarelli RM25.90 (Fettucine, sauteed prawns cooked with Classic Marinara sauce and Bachamel sauce. Topped with chilli flakes and grated cheese)

Haa pasta ni sedap, tak macm pasta lain. I’m not a pasta lover but I can definitely finish this if I order it….rasa dia tak macam pasta lain…maybe sebab chilli flakes kot…

Yang koey teow dia pun not bad…sedap macam kat Madam Kwan’s….

DSC_0065 Kokopelli Signature Fried Koey Teow RM10.90

Tapi koey teow soup dia tak berapa sangat sebab my uncle cakap rasa banyk halia. The owner substituted it with a fried koey teow after we told him about it. The owner, En. Arif said that their policy is to give the best to customers, so kalau rasa tak puas hati, sila komplen nanti they will think of something to ensure that you don’t leave disappointed.

DSC_0071 Koey Teow Noodle Soup RM10.90

Hehehe….this is my order:

DSC_0085 Kokopelli Club Burger RM28.90

Sedap gile burger ni tapi malangnya I dah kenyang sangat-sangat sebab banyak minum air and rasa makanan orang lain, plus, I don’t eat so much for dinner. ..nampak menyelerakan kan?

DSC_0087 Fries in a cup – Makanan Amar malam tu…sikit punya banyak dia makan…

DSC_0056 Apa pandang-pandang? Saya nak makan fries nih

Lets look at the deco pulak:

DSC_0081 Dessert display and cashier

DSC_0112 Kokopelli from outside

DSC_0107 Siap ada buku Kokopelli- jangan main-main

Kokopelli ni is house-turned restaurant (alaa macam yang kat Bangsar tu) so lantai dia memang tile zaman dolu-dolu and deco pun agak vintage. A lot of ol skool collection. Reminds me of my school days.

Last but not least, our dessert, creme brulee…..sedapnya makkkk!!!….ok, ni lagi sedap dari Italiannies….maybe sebab bekas dia kecik so sebab tu tak puas kot….

DSC_0105 Kokopelli Creme Brulee

As a souvenir, I bought batu seremban saja-saja. The colour is striking and I love it!

IMG_1973 Batu seremban bought in Kokopelli RM5

So, apa lagi, sila lah menjamu selera di Kokopelli Travellor’s Bistro. Dah recognised by Nona and Timeout. It’s just in front of Jaya 32 Square. Just Google map je, the address is:

4, Section 14/46 56300 Petaling Jaya

Call 03-7956 7505 for reservations.

6 scribz:

yatie chomeyl said...

u sokmo buat I terliur tengok gambar1 foods yg sedap2...uhuhuhu..telan air liur dari jauh je lah ni

Almiraz said...

Yatie,

Alamak so sorry abt it.dahla u pregger....takpe2, nanti balik M'sia mesti singgah tau...

Mohammad Alias said...

memang creme brulee dia terbaik!!!!

Almiraz said...

Kan???...shedap!

Almiraz said...

Kan???...shedap!

Unknown said...

Hi All,

Kokopelli Travellers Bistro had moved to a new bigger place at No 1, Section 14/48, Section 14, 46100 Petaling Jaya. Our new phone number is 03-78767505.

Have a great day!

Related Posts with Thumbnails